KIBO Accountants: "IdeaPaint geeft ons de mogelijkheid om écht bezig te zijn met onze klanten".

16 Mar 2021 Jos

We vinden het niet alleen leuk om te werken aan een mooi project, maar zijn ook altijd benieuwd of na verloop van tijd onze klant nog steeds tevreden is met de geleverde oplossing. Hierover zijn we in gesprek gegaan met Martin Boogaard, partner van KIBO Accountants.

KIBO verbaast haar klanten door in contact met de klant niet bezig te zijn met enkel de ‘platte cijfers’, maar juist te sturen op de beleving van de klant. “Het gaat niet alleen om de cijfers, de cijfers vormen juist de basis om verder te kijken naar vele andere aspecten van bedrijfsvoering” Aldus Martin Boogaard, partner KIBO Accountants.

Als ‘accountant 3.0’ gelooft KIBO in beleving.
De financiële cijfers vormen de kapstok op basis waarvan KIBO ondernemers adviseert over hun bedrijfsvoering. “Vroeger werd in een gesprek met de klant vaak op 1 A4-tje de situatie besproken en advies gegeven over de toekomst, dit wilden wij graag anders zien. We zijn op zoek gegaan naar een wandvullende whiteboardoplossing waarbij we zonder restricties onze gang kunnen gaan. Hierbij zijn we uiteindelijk bij Well-e uitgekomen.

We hebben nu hele klantsessies in de kantine op onze muur van 14m2 (als dat geen whiteboard meer is?!) en soms 1-op-1 gesprekken in onze kleinere vergaderzaal. En binnen enkele maanden komt er ook nog een derde spreekkamer met een nieuwe whiteboardwand. Wij zijn echt zeer tevreden over IdeaPaint. Deze oplossing sluit echt aan op hoe wij als bedrijf ons willen profileren.”

“Géén sessies meer waarin we statisch blijven zitten, nee wij gaan voor een dynamisch overleg waarin we iedereen willen betrekken bij het proces. En met een whiteboardwand werkt dat fantastisch! Het brengt gewoon een andere energie, je pakt een stift en staat met z’n 2en tegelijk te schrijven en bent niet langer beperkt tot een A4-tje. Uitleg geven werkt veel makkelijker op een grote wand waarop je eindeloos kan schrijven en tekenen. En met resultaat, want niet alleen wij, maar ook onze klanten zijn zeer tevreden!”

“En natuurlijk kan dit allemaal ook digitaal, via een scherm. Maar heel eerlijk…, dan zit je nog steeds! Ik wil gewoon bezig zijn en doceren, dat geeft een hele andere setting. En schrijven en tekenen met een echt stift is toch net iets échter dan op een scherm. Waarbij we dus ook de klant zelf aan de slag laten gaan. Zitten is er niet meer bij. Zo gaan we mee in een veranderende markt en IdeaPaint geeft hierin o.a. betekenis aan hoe wij als accountant ons willen uitten.”

Het liefst had ik er alleen eerder van geweten, dan had ik geen duur behang op mijn muur laten aanbrengen, maar gelijk met jullie product aan de slag gegaan. Dat doen we dan dus maar in onze nieuwe vergaderzaal!

Privacy Policy Algemene voorwaarden

Realisatie door ZOUT Media

Sluiten